Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله محمدی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره ارزیابی و رتبه بندی مراکز خدمات و شبکه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی گفت: آیین نامه‌ای با عنوان شیوه‌نامه ارزیابی و رتبه‌بندی مراکز خدمات و شبکه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی به واحدها ابلاغ شد. در این آیین‌نامه که به امضای دکتر طهرانچی رسیده است برای آزمایشگاه‌ها، مراکز خدمات و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی روال ارزیابی مشخص و کاربرگ‌هایی نیز ضمیمه این آیین نامه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به طور مثال برای مراکز تحقیقاتی، حدود 40 آیتم برای ارزیابی در نظر گرفته شده است که این آیتم‌ها، حوزه‌های زیرساختی، مدیریتی و برون داد خدماتی و همچنین بحث مالی مراکز تحقیقاتی را دربرمی‌گیرد و بر اساس این ردیف‌ها، امتیاز داده می‌شود. مراکز تحقیقاتی را در گروه‌های تخصصی طبقه بندی کرده و داخل هر گروه تخصصی، رتبه بندی خواهیم کرد و برای واحدهایی که رتبه اول را داشته باشند یک سری تشویق‌هایی در آیین‌نامه برای آن‌ها دیده شده است.

مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص این تشویق‌ها توضیح داد: حمایت مالی برای طرح‌ها یا پرداخت حق مسئولیت بیشتر برای مسئولان این مراکز تحقیقاتی و .. از جمله تشویق‌ها خواهد بود. در سوی دیگر واحدهایی که در ارزیابی‌مان حائز رتبه نشوند و 3 سال پشت سر هم این اتفاق بیفتد مجوز آن لغو خواهد شد. البته سعی خواهیم کرد اگر واحدی در سال اول در این ارزیابی قرار نگرفت عارضه یابی کرده و اگر عارضه یابی نیز جواب نداد و سه سال پشت هم حائز رتبه نشد از رده خارج می‌شود.

او درخصوص 40 آیتمی که برای ارزیابی مراکز تحقیقاتی در نظر گرفته شده است گفت: این چهل آیتم به طور مثال عبارت است از این که در زیرساخت‌ها چقدر امکانات زیربنایی و یا بحث فضای مستقل مراکز تحقیقاتی در نظر گرفته شده است. با در بحث تجهیزات و بحث مدیریت و کرکنان این که چقدر اعضای هیات علمی و کارشناس در این مراکز فعال هستند.

محمدی اظهار کرد: در بحث مدیریت مستندات و اطلاعات بحث این که این مراکز تحقیقاتی چقدر مستند سازی کرده و آیا بانک اطلاعاتی دارند و اطلاعات در پرتال مخصوص به روز هست یا خیر در نظر گرفته می‌شود. در بحث برون داد خدماتی، مقالات، اختراعات، کتاب و خدمات آزمایشگاهی و طرح‌های برون دانشگاهی که این مراکز تحقیقاتی می‌گیرند مد نظر قرار داده می‌شود.

مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در واقع این برای ما مهم است که این مراکز تحقیقاتی، تحقیقات هدفمند در قالب طرح‌های برون دانشگاهی انجام داده‌اند یا خیر. در کنار این باید مشخص شود این مراکز آیا دستگاهی می‌سازند و شرکتی از دل این مرکز تحقیقاتی خارج خواهد شد یا خیر.

او درباره بحث مالی این مراکز هم صحبت به میان آورد و تصریح کرد: در بحث برون داد مالی نیز برای ما بحث استقلال مالی مهم است؛ باید مشخص شود به ازای هزینه‌ای که برای این مراکز تحقیقاتی اختصاص داده می‌شود چه مقدار درآمد پژوهشی داشته است. در واقع مرکز تحقیقاتی باید بیشتر از آن هزینه، درآمد پژوهشی داشته باشد. این درآمد می‌تواند از کنار طرح‌های برون دانشگاهی و همچنین پژوهانه‌هایی باشد که از جاهای دیگر اخذ می‌کنند.

محمدی اظهار کرد: سال‌هایی زیادی است که در دانشگاه مراکز تحقیقاتی داریم؛ بنابراین به دنبال اسم نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که مراکز تحقیقاتی‌مان همانطور که از نامشان مشخص است وظیفه اصلی خود که همان انجام تحقیقات هدفمند است را انجام دهند تا در کنار آن بتوانیم درآمدزایی غیر شهریه‌ای خود را بالا ببریم. مهمتر از همه این که برخی از مراکز تحقیقاتی می‌توانند به هدف اصلی ریاست محترم دانشگاه که می‌گوید دانشگاه باید به صورت منطقه‌ای عمل کند برسند. به عبارتی مشکلات منطقه را شناسایی و برای حل اقدام کنند.

مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تاکید کرد: البته مراکز تحقیقاتی بسیار خوب هم داریم ولی این که به صورت هدفمند برنامه‌ریزی شوند و دائما روی آن‌ها رصد و نظارت وجود داشته باشد نداشتیم. اما با این اقدام و پیگیر‌هایی نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، از این پس بیشتر نظارت خواهیم کرد تا مراکز تحقیقاتی، بحث برند سازی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را به دوش بکشند.

انتهای پیام/

341 / 167 عبدالله محمدی رتبه بندی مراکز تحقیقاتی برندسازی پژوهش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: عبدالله محمدی رتبه بندی مراکز تحقیقاتی برندسازی پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • ارزیابی مشکلات قلبی را به ChatGPT نسپارید!
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت