Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از انتخاب مقاله عضو هیئت علمی این دانشگاه به‌عنوان مقاله داغ و پراستناد از سوی پایگاه استنادی ISI Web of Sciences خبر داد.

سیدمرصاد پیروموسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با اشاره به اهمیت معرفی مقالات علمی به‌عنوان مقالات پربازدید و پرارجاع توضیح داد :«میزان استناد به آثارعلمی یکی از رایج‌ترین شاخص‌ها برای ارزیابی و مقایسۀ کیفیت و اثربخشی علمی آنهاست و کیفیت تولیدات علمی یک دانشگاه عمدتاً براساس تعداد استنادها به مدارک علمی تولیدشده توسط آن برآورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی مقاله تولیدشده توسط استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان را دارای مرتبه علمی و استنادی بالا توصیف کرده و گفت: «بر مبنای آخرین رتبه بندی ( ESI (Essential Science Indicators  مربوط به سایت Clarivate Analytics – web of science    مقاله «دکتر محمدمهدی فروغی»  دانشیار گروه شیمی و همکارانش  جزو مقالات داغ و پراستناد زمینه موضوعی جهان انتخاب شد. این مقاله با ‌عنوان A review on metal-organic frameworks: Synthesis and applications  مروری بر چارچوب‌های الی فلزی است که در مجله TrAC Trends in Analytical Chemistry با ضریب تأثیر 8.4    IF= در سپتامبر سال 2019 به چاپ رسیده است.»

موسوی با بیان اینکه این رتبه‌بندی  بر اساس تجزیه و تحلیل اطلاعات مقالات بیش از 12 هزار نشریه در سراسر جهان استخراج و هر دو ماه یکبار به‌روز می‌شود، ادامه داد:«مقالات Hot paper دارای بیشترین استنادات (0/1% اول) در پایگاه ISI Web of Sciences،  هستند که در دو سال اخیر به چاپ رسیده باشند.»

وی افزود: «اطلاعات این گروه از پژوهش‌ها از پایگاه طلایه‌داران علم تامسون رویترز(ESI)  استخراج می‌شود و مقالات پراستناد و داغ بیانگر پژوهش‌هایی هستند که مسیر توسعه علم بین‌الملل را نشان می‌دهند؛ بنابراین بعد از انجام یک پژوهش، اینکه سایر پژوهشگران تا چه اندازه به آن توجه کرده و آن را مبنای تحقیقات بعدی خود قرار دهند، نشان دهنده اهمیت آن پژوهش است.»

مدیر روابط عمومی واحد کرمان وجود مقالات داغ و پراستناد و نویسندگان این مقالات را دارای نقش مهم در افزایش رتبه و شهرت دانشگاه در نظام‌های داخلی و بین‌المللی رتبه‌بندی دانشگاه‌ها قلمداد کرده و خاطرنشان کرد: «به طور کلی در نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها، عملکرد پژوهشی مؤسسات نسبت به عملکرد آموزشی بیشتر مورد توجه است و در محاسبۀ امتیاز نهایی، وزن بیشتری به خود اختصاص می‌دهد.»

انتهای پیام/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشیار شیمی پراستناد پایگاه استنادی Web of Science داغ و پراستناد رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود