Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه راهکارهای بهبود رتبه‌بندی واحد تهران غرب در پایگاه‌های معتبر علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه راهکارهای بهبود رتبه‌بندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با حضور پروين داداندیش، رئیس واحد، رحیمی، معاون پژوهش و فناوری، صمصامی، مدیر پ‍ژوهش، حجاریان، مدیر ارتباط با صنعت، رئیسی، مدیر ارتباط نشر علم و امور آزمایشگاهی، پريسا دانشجو، مدیر گروه کامپیوتر، خوشرو، عضو هيئت علمی كامپيوتر، ایزدی، رئیس انفورماتیک، کاظمی نسب، مدیر روابط عمومی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در ساختمان ستادی اتاق جلسات دفتر ریاست برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه پروین داداندیش اظهار کرد: در سال 99 معاونت پژوهش واحد باید چند هدف کوتاه‌مدت را در حوزه‌های مختلف پژوهشی مشخص کند و برای تحقق این اهداف برنامه‌ریزی انجام دهد تا با استفاده از همه توان واحد به اهداف مدنظر برسیم.

وی افزود: در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری خوبی برای تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد تهران غرب انجام شد و امسال برای بهره‌برداری بیشتر از این سرمایه‌گذاری‌ها باید برنامه‌ریزی کرد؛ اجرای برنامه‌ها موجب خواهد شد که در وهله اول ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران غرب معرفی شود و دانشجویان مقطع ارشد و دکتری برای کارورزی، پایان‌نامه‌ها و تحقیق در آزمایشگاه‌های واحد تهران غرب را برای تحصیل انتخاب خواهند کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بیان کرد: مقدمات درآمدزایی از سرمایه‌گذاری که تاکنون انجام شده است، فراهم خواهد شد. همچنین تشکیل این جلسه برای یکی از اهداف برنامه‌های سال 99 در حوزه پژوهش است.

داداندیش با بیان اینکه واحد تهران غرب دارای ظرفیت و پتانسیل بالایی است و باید این ظرفیت‌ها را شناسایی و ارتقا دهیم، گفت: اگر هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کنیم می‌توانیم رتبه دانشگاه را بالا ببریم، امیدوارم با همکاری در این جلسه و اطلاع رسانی به اساتید بر اساس شاخص‌های تعیین شده بتوانیم تا آخر سال 99رتبه واحد را ارتقاء دهیم.

در ادامه جلسه رئیسی، مدیر ارتباط نشر علم و امور آزمایشگاهی واحد تهران غرب به ارائه گزارشی از رتبه‌بندی و شاخص‌های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در هریک از پایگاه‌های علمی پرداخت.

سپس رحیمی ضمن تشریح تجربه عملیاتی خود برای ارتقای رتبه وبومتریکس واحد تهران مركز، از حاضران خواست نظرات خود را ارائه دهند.

در ادامه حاضران، ضمن بحث و تبادل نظر، راهکارهايی برای ارتقای شاخص‌های وبومتریکس در واحد پشنهاد دادند که با اجرای چند طرح پژوهشی و با مسئولیت استادان علاقه‌مند و همکاری دانشجویان رشته کامپیوتر این مهم محقق شود.

در پايان این جلسه مقرر شد، پريسا دانشجو، مدیر گروه کامپیوتر، با همکاری خوشرو و دیگر اساتید در بازه زمانی 6 ماهه اقدامات لازم برای ارتقای واحد و تغییرات مورد لزوم در سایت واحد را با همکاری اداره روابط عمومی و مرکز آی تی واحد طراحی و اجرا کنند.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تولید علم رتبه بندی علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۳۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه 15 در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

 

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد