Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با تدوین نظام موضوعات و طرح پایش به پژوهش‌های دانشگاهی مسیر درستی داده است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان اقدامات بسیار خوبی در حوزه علوم پزشکی انجام داده و همیشه در مسیر اعتلای حوزه سلامت و درمان کشور گام برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این دانشگاه با داشتن واحدهای دانشگاهی پژوهش‌محور و بیمارستان‌های تخصصی مجهز به تربیت دانشجویانی کارآفرین، فناور و خلاق می‌پردازد تا با دانش خود بتوانند علم پزشکی را با تکنولوژی روز ارتقا دهند و در مسیر رشد پرشتاب علمی کشور موثر واقع شوند.

دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دارای دانشکده تخصصی دندانپزشکی است که نخبگان و افراد بسیاری را در دل خود تربیت کرده و به جامعه تحویل داده است و توانسته در رتبه‌بندی‌های جهانی حائز مقام برتر شود؛ در همین راستا با دنیا صدری، مدیر تحصیلات تکمیلی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و معاون آموزشی کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به گفتگو نشسته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

اساتید با به روز نگهداشتن اطلاعات علمی خود به تولید علم کمک می‌کنند

آنا: اساتید چگونه می‌توانند به تولید علم کمک کنند؟

صدری: اساتید ایران از اقشار بسیار ارزشمند جامعه هستند که در مسیرهای مختلف می‌توانند موجب تولید علم شوند؛ به روز نگهداشتن اطلاعات علمی خود و شناسایی مشکلات موجود در رشته علمی و تشویق دانشجویان و انگیزه دادن به آنان برای انجام تحقیقات کاربردی از جمله کارهایی است که اساتید می‌توانند در مسیر تولید علم گام بردارند.


لزوم توجه اساتید دانشگاه به رویکرد مسئله‌محوری

آنا: نقش اساتید در پیشرفت علمی کشور چیست؟

صدری: اساتید در پیشرفت روزافزون ایران، مولد و مشوق هستند. اساتید الگویی پرنفوذ برای دانشجویان خود محسوب می‌شوند و هرگونه تلاش و پیگیری آن‌ها برای رشد علمی کشور می‌تواند راهگشا باشد.

اساتید می‌توانند به رویکرد مسئله‌محوری در دانشگاه‌ها که مورد تأکید رهبر انقلاب است، پاسخ مناسبی دهند. مشکلات کشور فراوان است و اعضای هیئت علمی باید به‌عنوان سکانداران علم و پژوهش کشور به شناسایی مشکلات و برنامه‌ریزی برای حل آن‌ اهتمام داشته باشند.


دانشگاه آزاد اسلامی به پژوهش‌های دانشگاهی مسیر درستی داده است

آنا: برای کاربردی کردن پایان‌نامه‌‌ها و رساله‌های دانشجویان به سمت حل مسائل کشور چه راهکارهایی وجود دارد؟

صدری: دانشگاه آزاد اسلامی با تدوین نظام موضوعات و طرح پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای) به پژوهش‌های دانشگاهی مسیر درستی داده و موضوعات بر حسب نیاز کشور اولویت‌بندی شده است که امیدواریم با اجرای صحیح آن، در سال‌های آتی کشور از ثمرات خوب آن بهره‌مند شویم.


کسب مقام اول دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در رتبه‌بندی شانگهای چین

آنا: به تازگی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران موفق به کسب رتبه اول در رتبه‌بندی شانگهای چین شده است. در این زمینه توضیح بفرمایید که این دانشکده چه معیارهای را داشته و چگونه به این مقام دست پیدا کرده است؟

صدری: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی توسط افرادی دلسوز و خردمند پایه‌گذاری شده است. برنامه‌ریزی منسجم، پایبندی به برنامه‌های استراتژیک و عملیاتی ۵ و ۱۰ ساله، به‌کارگیری نیروهای متعهد و متخصص، تلاش خستگی‌ناپذیر اساتید و دانشجویان و همدلی اعضای هئیت علمی و هیئت رئیسه دانشکده از جمله نکات بارز موفقیت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در رتبه‌بندی شانگهای چین است.


آنا: شما به عنوان اولین بانوی استاد تمام دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هستید، در این خصوص توضیح دهید.

صدری: افتخار می‌کنم که روزی دانشجوی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بودم و با لطف خدا، راهنمایی اساتید و تلاش خودم توانستم به جایگاه خوبی برسم. عشق و انگیزه خدمت در حوزه آموزش و پژوهشِ دانشکده دندانپزشکی را وظیفه خود می‌دانم و ارتقای کیفیت آموزش دانشجویان و دستیاران را برای خدمت به جامعه عزیزمان سرلوحه خود قرار دادم.


همچنین لطف خدا شامل حال بنده شد که به‌عنوان اولین بانوی استاد تمام دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نائل شوم و آرزو دارم دانشجویان و دستیاران امروز و اساتید و مجریان متعهد فردا، آینده دانشگاه و کشور را چون امانتی در دست خود ارتقا دهند و به نسل بعدی بسپارند. 

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: دندانپزشکی تولید علم دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران پایش شانگهای چین دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تولید علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، پیمان رجبی عضو هئیت علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان همدان به مناسبت بزرگداشت روز معلم و گرامی‌داشت مقام استاد با خبرنگار استانی ایسکانیوز به مصاحبه‌ پرداخت و گفت: ما روز معلم و گرامی‌داشت مقام استاد و یاد و خاطره‌ی استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری را زنده نگه می‌داریم، تمامی خاطرات بنده در طی چندین سال تدریس همه‌اش شیرین بوده‌ است و اصلا خاطره تلخی نداشتیم، خدا را شاکرم که لحظات خوبی را همراه با دانشجویان عزیزمان در مقاطع مختلف دکتری و ارشد و... داشته‌ایم.

رجبی با گریزی به فرمایشات مقام معظم رهبری اذعان کرد: مقام معظم رهبری جمله ای دارند که می‌فرمایند: دست توانای معلم است که چشم انداز آینده ما را ترسیم می‌کند، اگر می‌بینید که امیرمؤمنان(ع) می‌فرماید: (من علمنی حرفاً فقد صیرنی عبداً؛ هرکس چیزی به من بیاموزد، مرا غلام خویش کرده است.) این بیان برای ما درس است تا معلمان، قدر خود را بدانند و تشخیص دهند که چقدر، وجود آنها در سرنوشت یک ملت مؤثر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان خاطر نشان کرد: ما همیشه در حال یادگیری هستیم، من به عنوان یک استاد هر زمانی سرکلاس باشم به دانشجوها میگم که قرار نیست تدریس بنده به صورت یک طرفه با شما درمیان گذاشته شود، قرار هست من هم از شما مطالب بسیاری یاد بگیرم و این امر دو طرفه است.

وی افزود: در درجه اول یک استاد باید با دانشجویان صمیمی باشد و صحبت‌هایشان را درک کند، مخصوصا نسل جدیدی که به هر دلیلی با تفکراتی فراتر و متفاوت‌تر از گذشته قدم به عرصه تحصیل گذاشتند، هر چقدر ارتباط ما با دانشجویان بهتر باشد، شرایط تحصیل برای دانشجوها تسهیل‌تر می‌شود و دانشجویان می‌توانند بدون استرس و راحت و با رغبت فراوان در کلاس‌ها شرکت کنند و از همه مهم‌تر اظهار نظر کنند، بنده همیشه به دانشجویان خودم اجازه آزاد بودن در بیان نظراتشان را داده‌ام و همیشه شنوای اظهار نظر آن‌ها هستم، حتی اگر نظرشان مخالف باشد یا مبنای علمی نداشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: با وجود شرایط فعلی مخصوصا در دانشگاه آزاد اسلامی از جمله مباحث مربوط به مسائل معیشتی، مسائل رفاهی، مسائل علمی و ارتقا اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی اگر به گذشته برگردم به دلیل علاقه‌مند بودن به معلمی، باز همین مسیر زندگی را انتخاب می‌کردم.

پیمان رجبی گفت: در سال های اخیر نگاه های مثبتی همیشه برای اساتید بوده‌ است منتها با توجه به فاصله‌ای که در بحث معیشت و حقوق و دستمزد اساتید زحمتکش دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دولتی وجود دارد، قطعا یک مقداری این اختلافات و این فاصله‌ها که زیادتر هم می‌شود همه چیز را از حالت انصاف و اعتدال خارج می‌کند و می‌توان گفت که تبعیض‌هایی که بین دستگاه‌ها وجود دارد روز به روز بیشتر خواهند شد، دستگاهی که هست منظورم دانشگاه‌های دولتی با دانشگاه آزاد اسلامی است، هرچند که دانشگاه آزاد اسلامی متکی بر فقط شهریه دانشجو و مباحث مربوط به برخی از درآمدهای غیر شهریه‌ای است و مثل دانشگاه‌های دولتی به شیر نفت وصل نیستند که مستقیما از جیب دولت بخواهند دریافت هزینه داشته باشند ولی خب همان زحمت را که اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی می‌کشند اساتید دانشگاه‌های دولتی هم می‌کشند و حتی چندین برابر زحمت اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی بیشتر است انشالله دانشگاه بتواند که شرایطی را به وجود آورد که این فاصله کمتر شود.

رجبی اشاره کرد: فرهنگ‌سازی و معلمی اصلا یک رکن فرهنگ‌ساز جامعه ما است. از معلمی که در پیش دبستانی دارد زحمت می‌کشد و مربی‌ایی که آنجا هست تا آموزگاران عزیز در دبستان، دبیران در دوره اول و دوم متوسطه و اساتید گرامی در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه، جامعه را و در واقع انسان‌ها را می‌سازند و نقش بسیار بسیار پررنگی در به وجود آوردن فرهنگ‌های خوب و فرهنگ‌های غنی دارند، الحمدالله از دیرباز کشور ما با تمدن چندین هزار ساله و همینطور با مبانی اصیل اسلامی و با توجه به شرایطی که در جامعه ما و ارزش‌هایی که برای ما از احترام بسیار بالایی برخوردار هست و مباحثی که در قرآن کریم ما در خصوص فرهنگ سازی بهش پرداخته شده‌است، هرچند که حالا رسانه و سازمان‌های دیگه و خود نهاد خانواده هم هست ولی قطعا معلم های ما در این زمینه نقش بسیار بسیار مهم دارند.


استاد دانشگاه گفت: تا آنجایی که برای بنده شرایطش فراهم باشد چه دانشجویان پسر چه دانشجویان دختر را راهنمایی می‌کنم حالا گاهی اوقات خارج از ساعات کلاسی یا به صورت پیام در شبکه‌های اجتماعی که برای بنده حقیر می‌فرستند یا به صورت حضوری مباحثی را مطرح می‌کنند، گاهی اوقات مشورت‌هایی خواهند داشت در خصوص ادامه تحصیل، انتخاب رشته تحصیلی در مقاطع بالاتر و همینطور حتی گاهی اوقات در خصوص بحث ازدواج شده در حد توان و بضاعت فکری و تجربه کاری خودم مباحثی رو خدمت دوستان مطرح کردم.

وی اضافه کرد: هر شغلی دشواری‌ها و سختی‌های خاص خودش را دارد یکی اینکه شما باید اول مجهز باشید از نظر توانمندی علمی، نحوه‌ی تعامل و برخورد با دانشجو، فهمیدن دانشجو و... شما به عنوان یک استاد هم باید روانشناس باشید هم باید مشاور باشید هم باید متخصص باشید هم باید پدر یا برادر باشید و به قول معروف در کل انسان تاثیرگذاری باشید و آن ارتباط‌هایی که دارید انجام می‌دهید بایست یک مبنای منطقی و درستی را داشته باشند، باید برای مطالعات مباحث تخصصی وقت بیشتری گذاشته شود.

رجبی تصریح کرد: توکل بر خدا و عشق و علاقه به کار و عشق و علاقه‌ای که به نسل جوان هست مهمترین نکته اصلی استمرار ما در این مسیر است، طبق نظرسنجی‌هایی که انجام می‌شود توسط دانشگاه نسبت به بنده حقیر و بقیه اساتید و همینطور لطف و محبتی که دانشجویان نسبت به ما دارند اکثریت قریب به اتفاق بچه‌ها نظر مساعد و خوبی را نسبت به بنده حقیر داشته‌اند.

رجبی بیان کرد: گاهی اوقات خلاقیت هایی که برای معلم‌ها وجود دارد، دست خود معلم ها یا اساتید است، منتها در تصمیم گیری‌هایی که در سطوح بالاتر مدیریتی گرفته می‌شود نقش معلم‌ها باید دیده شود. مثلا در حوزه آموزش و پرورش به نظر من معلم‌ها بهتر است که مدیرشان را خودشان انتخاب کنند یا مثلا رئیس یک ناحیه یا اداره آموزش و پرورشی را خود معلم‌ها انتخاب کنند، ای کاش شرایطی فراهم می‌شد که اساتید خودشان به اتفاق از بین دو، سه یا چند نفر از همکاران بتوانند یک رئیس انتخاب کنند و به قابلیت‌ها، توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و سایر موارد توجه کنند.

وی افزود: باید اذعان کنم گاهی اوقات بعضی از مدیرانی که برای آموزش و پرورش یا برای دانشگاه‌های ما از طرف مسئولین بالادستی به کار گمارده می‌شوند مناسب این جایگاه نیستند.

رجبی در پایان اشاره کرد: دانشجو موتور محرکه کشور هست و وقتی که متعهد، متخصص و توانمند و علاقه‌مند به فراگیری موضوعات روز دنیا خودش را نشان دهد و خودش را بعد از اینکه انشالله فارغ التحصیل می‌شود در بحث کار، تولید، ثروت و... نشان دهد و در امر انسان سازی، جامعه سازی و رشد و تعالی کشور خودش و خانواده خودش شرکت کند، همیشه بانی برگ برنده ما می‌شود، حالا افرادی که ممکن است بنا به دلایلی هدفی را درست و حسابی ترسیم نکرده باشند خب این انتقاد به آن‌ها وارد هست که وقتی کسی می‌خواهد بدون هدف وارد عرصه علم و دانش مخصوصاً دانشگاه شود چه دخترش چه پسرش، قطعا با چالش هایی روبرو خواهد شد و در خصوص دانشگاه هم پیشنهاد ما این است که انشالله به روزترین رشته‌های دانشگاهی با شرایط مناسب برای فراگیری علم و دانش که الحمدالله در اکثر دانشگاه‌های ما فراوان هست ایجاد شود تا دانشجو از همه امکانات دانشگاه بهره ببرد و بتواند به درستی مهارت آموزی کند.

خبرنگار: مینا سلطانیان‌دانا
انتهای خبر/

کد خبر: 1224297 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان دانشگاه آزاد اسلامی همدان

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است