Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله محمدی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) درباره مأموریت‌گرایی و مسئله‌محوری مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: فعالیت مراکز تحقیقاتی باید براساس فاکتورهای آمایش سرزمینی، ظرفیت واحدهای دانشگاهی و اعضای هیئت علمی راهبری شوند.

وی افزود: به‌طور مثال اگر منطقه یا شهری در حوزه گیاهانی خاص، محصول کشاورزی خاص و یا صنعتی ویژه سرآمد است و به‌صورت گسترده در آن حوزه فعالیت می‌شود، مراکز تحقیقاتی نیز باید به آن سمت هدایت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه‌های اخیر کارگروه‌هایی تشکیل شده و جزئیات صنایع منطقه‌ای و ظرفیت اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاهی در این کارگروه‌ها تعیین می‌شود.

مدیرکل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: مجموع و برآیند ظرفیت‌های دانشگاه و اعضای هیئت علمی و پتانسیل‌های صنایع منطقه، مجموعه پیشنهاداتی شده که از این پس برای راه‌اندازی و تأسیس مراکز تحقیقاتی جدید به هیئت امنای استان‌‎ها پیشنهاد خواهد شد.

محمدی با اشاره به مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌هایی که مطابقتی با سند آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی ندارند نیز عنوان کرد: برنامه‌ای برای لغو مجوز و محدودسازی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های مطالعاتی در سراسر کشور نداریم چرا که بعضی از مراکز سال‌هاست درحال فعالیت هستند و امکانات، تجهیزات و سرمایه انسانی قابل توجهی اکنون در اختیار دارند که باید در راستای بهینه از آنها استفاده شود.

وی ادامه داد: شرط حیات و تمدید مجوز مراکز تحقیقاتی که از سال‌ها قبل مجوز گرفته و اکنون فعالیت می‌کنند، تقویت روندها و حرکت روبه‌رشد در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه است. فرآیند رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی درحال اتمام است و در پایان این فرآیند سطح و کارنامه عملکرد مراکز را در یک ساله اخیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این ارزیابی‌ها در سه سطح مطلوب، متوسط و ضعیف تعیین شده است.

مدیرکل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اگر مرکز تحقیقاتی در این رتبه‌بندی در سطح ضعیف قرار بگیرد، شورای سازمان مرکزی مجوز آن را لغو خواهد کرد. سطوح متوسط و مطلوب تمدید خواهند شد و باید خود را به درجات بالاتر نیز برسانند. مراکز تحقیقاتی نباید صرفاً به یک عنوان محدود شوند بلکه باید در پویایی تحقیقات دانشگاهی اثرگذار باشند.

محمدی با اشاره به هم‌افزایی مراکز تحقیقاتی واحدهای دانشگاهی سراسر کشور، گفت: کنسرسیوم‌های بین مراکز تحقیقاتی شکل گرفته که می‌تواند در توانمندسازی مراکز و کیفی‌سازی محصولات و برون‌دادهای پژوهشی مؤثر باشد. اخیراً نیز کنسرسیوم امنیت غذایی در همین راستا شکل گرفته است.

انتهای پیام/

مجید فرج فائد کد خبر: 1073914 برچسب‌ها مراکز تحقیقاتی عبدالله محمدی آمایش سرزمینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مراکز تحقیقاتی عبدالله محمدی آمایش سرزمینی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده دانشگاه آزاد اسلامی آمایش سرزمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت

براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی آسیایی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای نسبت به سال ۲۰۲۳ در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی نظام رتبه بندی جهانی تایمز در خصوص رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی، دانشگاه تبریز با صعود کم سابقه ۲۸ پله ای در بین دانشگاه‌های آسیایی توانست جایگاه ۱۲۱ آسیا را کسب کند.

وی افزود: بر همین اساس، دانشگاه تبریز با صعود ۱۲ پله ای در بین دانشگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته، توانست جایگاه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را پس از دانشگاه تهران برای سال ۲۰۲۴ کسب نماید.

شیری گفت: همچنین در مقیاس "درهمکرد"، دانشگاه تبریز پس از دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، تهران و صنعتی شیراز در جایگاه ششم کشوری قرار گرفت.

*اعتبار بالای نظام رتبه بندی بین المللی تایمز

شیری با اشاره به اعتبار بالای نظام رتبه بندی تایمز اظهار داشت: نظام رتبه بندی بین المللی تایمز از جمله نظام های رتبه بندی معتبر است که با استفاده از شاخص های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت، و فعالیت ها و همکاری های بین المللی اقدام به رتبه بندی دانشگاه ها می نماید.

دانشگاه تبریز در سال ۲۰۲۴ صعود ۲۰۰ رتبه ای در بین دانشگاه های جهان در نظام رتبه‌بندی بین المللی شانگهای، و نیز صعود ۱۰۰ رتبه ای نظام رتبه‌بندی تایمز (در بین کل دانشگاه های جهان) را نیز تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش؛ در لیست ارائه شده  در رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴ ۷۵ دانشگاه  از جمهوری اسلامی ایران حضور داشته اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند