Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-06@05:36:13 GMT

آغاز نظام رتبه بندی رشته‌ها و واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی +فیلم

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۴۹۶۹۰

آغاز نظام رتبه بندی رشته‌ها و واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی +فیلم

‍‍‍‍‍‍

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در نظام رتبه بندی جدید دانشگاه، شهریه دانشجویان بر اساس دو مولفه تعیین می‌شود، رشته‌ها بر اساس تقاضا و واحد‌های دانشگاهی بر اساس امکانات سطح بندی می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در نظام رتبه بندی جدید دانشگاه، شهریه دانشجویان بر اساس دو مولفه تعیین می‌شود، رشته‌ها بر اساس تقاضا و واحد‌های دانشگاهی بر اساس امکانات سطح بندی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به احیای نظام رتبه‌بندی واحد‌های دانشگاهی براساس معیار‌های عملکردی جدید افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه دانشگاهی این امکان را دارد که در واحد‌های مختلف با توجه به سطح واحد‌ها و حضور آن‌ها در مناطق مختلف یک نظام رتبه بندی داشته باشد که ما در این نظام رتبه بندی واحد‌های دانشگاهی را در ۲۶ رتبه سطح بندی کرده ایم.

دکتر طهرانچی عنوان کرد: مقدار شهریه در واحد سطح یک هر چقدر باشد در واحد سطح بیست و ششم نصف آن مقدار شهریه دریافت می‌کنیم؛ به طور مثال اگر دانشجوی رشته حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز تحصیل کند یا دانشگاه خراسگان یا مشهد میزان شهریه‌ای که می‌پردازد هر چقدر باشد می‌تواند در دانشگاه‌های رتبه پایین‌تری با پرداخت تا نصف آن شهریه همان درس را بخواند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر تلاش دانشگاه در گسترش عدالت آموزشی گفت: این نظام رتبه بندی بسیار بسیار کمک می‌کند تا همه افراد با هر سطح از دارایی امکان تحصیل برایشان میسر باشد.

وی با بیان اینکه این سطح بندی عامل محرکی برای ارتقای واحدها است، خاطر نشان کرد: سطح بندی واحد‌ها این مزیت را دارد که در میان مدیران واحد‌ها نیز ایجاد انگیزه کند تا برای ارتقا از سطحی به سطح دیگر تلاش کنند.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال که چه مولفه‌های دیگری در نظام رتبه بندی دانشگاه آزاد دخیل است، گفت: یک بخش این سطح بندی به واحد‌های دانشگاهی اختصاص دارد و بخش دیگر آن به رشته‌های پرمتقاضی بستگی دارد. بر این اساس رشته‌های غیر پزشکی را به ۱۲ دسته تقسیم کردیم.

دکتر طهرانچی افزود: به طور مثال در سطح یک کد رشته‌های حقوق، روانشناسی، مدیریت، حسابداری و علوم تربیتی را داریم و دانشجویان شهریه‌ای که بابت تحصیل در این رشته‌ها می‌پردازند بسیار بیشتر از رشته‌هایی مثل علم اطلاعات، فلسفه و تاریخ است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشجویان چگونه می‌توانند از این نظام رتبه بندی مطلع شوند، گفت: جداول راهنمای این سطح بندی در سامانه آموزشیار قرار می‌گیرد و به دانشجویان این اجازه را می‌دهد که متناسب با علاقه و توان مالی خود تصمیم گیری درستی کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان ‌کرد: با توجه به این جداول دانشجو پس از انتخاب رشته می‌تواند متناسب با شرایط خود رشته‌ی دیگری نیز  انتخاب کند و از این امکان استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد های دانشگاهی واحد های دانشگاه نظام رتبه بندی سطح بندی رشته ها بر اساس واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است