Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در نظام رتبه بندی جدید دانشگاه، شهریه دانشجویان بر اساس دو مولفه تعیین می‌شود، رشته‌ها بر اساس تقاضا و واحدهای دانشگاهی بر اساس امکانات سطح بندی می‌شود.

وی با اشاره به احیای نظام رتبه‌بندی واحدهای دانشگاهی براساس معیارهای عملکردی جدید افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه دانشگاهی این امکان را دارد که در واحدهای مختلف با توجه به سطح واحدها و حضور آن‌ها در مناطق مختلف یک نظام رتبه بندی داشته باشد که ما در این نظام رتبه بندی واحدهای دانشگاهی را در ۲۶ رتبه سطح بندی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی عنوان کرد: مقدار شهریه در واحد سطح یک هر چقدر باشد در واحد سطح بیست و ششم نصف آن مقدار شهریه دریافت می‌کنیم؛ به طور مثال اگر دانشجوی رشته حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز تحصیل کند یا دانشگاه خراسگان یا مشهد میزان شهریه‌ای که می‌پردازد هر چقدر باشد می‌تواند در دانشگاه‌های رتبه پایین‌تری با پرداخت تا نصف آن شهریه همان درس را بخواند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر تلاش دانشگاه در گسترش عدالت آموزشی گفت: این نظام رتبه بندی بسیار بسیار کمک می‌کند تا همه افراد با هر سطح از دارایی امکان تحصیل برایشان میسر باشد.

وی با بیان اینکه این سطح بندی عامل محرکی برای ارتقای واحدها است، خاطر نشان کرد: سطح بندی واحدها این مزیت را دارد که در میان مدیران واحدها نیز ایجاد انگیزه کند تا برای ارتقا از سطحی به سطح دیگر تلاش کنند.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال که چه مولفه‌های دیگری در نظام رتبه بندی دانشگاه آزاد دخیل است، گفت: یک بخش این سطح بندی به واحدهای دانشگاهی اختصاص دارد و بخش دیگر آن به رشته‌های پرمتقاضی بستگی دارد. بر این اساس رشته‌های غیر پزشکی را به ۱۲ دسته تقسیم کردیم.

دکتر طهرانچی افزود: به طور مثال در سطح یک کد رشته‌های حقوق، روانشناسی، مدیریت، حسابداری و علوم تربیتی را داریم و دانشجویان شهریه‌ای که بابت تحصیل در این رشته‌ها می‌پردازند بسیار بیشتر از رشته‌هایی مثل علم اطلاعات، فلسفه و تاریخ است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشجویان چگونه می‌توانند از این نظام رتبه بندی مطلع شوند، گفت: جداول راهنمای این سطح بندی در سامانه آموزشیار قرار می‌گیرد و به دانشجویان این اجازه را می‌دهد که متناسب با علاقه و توان مالی خود تصمیم گیری درستی کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان ‌کرد: با توجه به این جداول دانشجو پس از انتخاب رشته می‌تواند متناسب با شرایط خود رشته‌ی دیگری نیز  انتخاب کند و از این امکان استفاده کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1077171 برچسب‌ها محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی دانشگاه ها شهریه دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی دانشگاه ها شهریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاهی واحدهای دانشگاه نظام رتبه بندی سطح بندی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۱۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است

ایسنا/مازندران عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی از مشخص شدن اولویت‌های جذب معلمان درسال ۱۴۰۳ خبر داد.

رضا حاجی پور به خبرنگار ایسنا در آمل گفت: درسال ۱۴۰۲ بیش از ۷۰ هزار معلم در قالب ماده  ۲۸ در آزمون‌های متوالی که برگزار شد در راستای کمبود نیروهای آموزشی در آموزش و پرورش جذب شدند.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر بیش از ۱۲۰ هزار معلم درمقاطع مختلف تحصیلی درکشور کمبود و نیاز جدی است، افزود: برای سال جاری نیز همانند روال انجام شده سال ۱۴۰۲ با برگزاری آزمون‌های جذب معلم اقدام خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اولویت جذب با معلمانی هست که در قالب پیش دبستانی‌ها، حق التدریسی، نهضت سوادآموزی، برون سپاری، غیرانتفاعی، معلمان طرح امین و سربازمعلم و افرادی که سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش داشتند.

حاجی پور اضافه کرد: درماه اردیبهشت نیز یک آزمون استخدامی معلمان برگزار شد که تعداد جذب آنها نیز از سوی آموزش و پرورش مشخص خواهد شد.

وی ابرازامیدواری کرد: حداقل بخشی از کسری و نیاز معلمان درمقاطع مختلف تحصیلی درسال جاری و تا پیش از سال تحصیلی ۱۴۰۳ و۱۴۰۴ جذب آموزش و پرورش شوند.

اعتراض مجلس به احکام صادرشده در رتبه بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین درخصوص آخرین وضعیت طرح رتبه بندی معلمان نیز گفت: این طرح همان گونه که انتظار می‌رفت انجام شد و برای معلمانی که به صورت رسمی مشغول به کار بودند، در سطح کشور مشمول این طرح شدند.

حاجی پور با بیان اینکه قانونی که نمایندگان مجلس دراین دوره مصوب کردند، درزمان اجرا در شیوه و چگونگی اجرای آن به آن ایراد وارد شد، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب مطالبه‌گری معلمان، به احکامی که در رتبه بندی معلمان صادر شده اعتراض دارند و باید درشروع کار مجلس جدید حتما تجدید نظر و اصلاح شود.

وی توضیح داد: دراحکام صادره برای برخی از معلمانی که سالها به عنوان معلم جذب شده بودند، پس از اعلام رتبه بندی به ناچار به عنوان کارمند اداری ومدیریت در واحدهای مختلف ستاد و ادارات آموزش و پرورش به کار گرفته شدند.

حاجی پور ابرازامیدواری کرد که درتجدید نظر مجلس، همه در قالب رتبه بندی درست و عادلانه قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است