Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، فرزاد جهان بین از اعمال اصلاحاتی در آئین نامه انضباطی دانشجویان خبر داد و گفت: آئین نامه‌ای که قبلاً بوده، اشکالاتی داشت که آن را برای معاونین فرهنگی سراسر کشور ارسال کردیم و نقطه نظراتشان را ارائه دادند. در حال حاضر تیمی خبره از معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه که عملکرد بهتر و دقیق‌تری در آئین نامه انضباطی داشتند، مأمور شدند اصلاحات نهایی را انجام دهند و پس از آن در سال ۱۴۰۰ برای تصویب به مراجع ذی ربط ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاح آئین نامه انضباطی دانشجویان / سخت گیری نسبت به تخلفات آموزشی

وی افزود: به طور مثال یکی از اصلاحاتی که باید در این آئین نامه صورت گیرد این است که در بحث تقلب در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به دانشجو نمره ۲۵ صدم داده نمی‌شود و درس حذف می‌شود در حالی که حساسیت‌ها در مقطع تحصیلات تکمیلی باید بیشتر از مقطع کارشناسی باشد و به نوعی باید از کیان فرهنگ و آموزشِ آموزش عالی دفاع کرد. همچنین در این اصلاحات، افرادی که در جلسات کمیته انضباطی حاضر می‌شوند، حقوقشان به صورت حداکثری پاس داشته شود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد عنوان کرد: مثالی دیگر در خصوص ترکیب «شوراهای تجدید نظر» و «کمیته انضباطی بدوی» است که باید به نحوی باشد که شورای تجدید نظر کاملاً مستقل عمل کند و اگر فرد احساس کرد در کمیته بدوی حق او تضییع شده، پرونده خود را با اطمینان به شورای تجدید نظر ارسال کند.

خوابگاه‌های دانشگاه آزاد رتبه بندی شدند / رتبه خوابگاه‌ها، ملاک اخذ شهریه اسکان‌

جهان بین از رتبه بندی خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: به تازگی خوابگاه‌های دانشگاه آزاد رتبه بندی شده و قرار است در سال ۱۴۰۰ براساس رتبه خوابگاه‌ها، شهریه اخذ شود. رتبه بندی براساس ۷ شاخص در دسترس بودن، وضعیت کیفی ساختمان، مجموعه اتاق‌ها، سرانه فضای اتاق، امکانات درمانی و رفاهی، امکانات عمومی و تجهیزات و امکانات سرای دانشجویی به سه دسته تقسیم شدند.

وی افزود: بر همین اساس ۱۵۴ سرای دانشجویی در درجه اول، ۷۷ سرای دانشجویی در درجه دوم، ۱۶ سرای دانشجویی در دسته سراهای درجه سوم قرار گرفتند.

منبع: مهر

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1092535 برچسب‌ها فرزاد جهان بین کمیته انضباطی دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فرزاد جهان بین کمیته انضباطی دانشگاه آزاد اسلامی سرای دانشجویی نامه انضباطی دانشگاه آزاد آئین نامه رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۱۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه 15 در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

 

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • کارشناس حقوقی: رای کمیته انضباطی درمورد هوادار سپاهان مطابق آیین‌نامه است