Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@10:07:53 GMT

رتبه سوم جهانی دانشگاه آزاد اسلامی در مهندسی مکانیک

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۱۳۴۹

رتبه سوم جهانی دانشگاه آزاد اسلامی در مهندسی مکانیک

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، موسسات و دانشگاه‌های جهان هر ساله توسط نظام‌های ارزیابی مختلف مانند سایمگو، CWUR، کیواس، یواس‌نیوز و غیره رتبه‌بندی می‌شود. موسسه یواس‌نیوز دانشگاه‌های جهان در سطح جهانی و موضوعی در ۵ سطح آفریقا، ‌آسیا،‌ استرالیا/نیوزیلند،‌ اروپا و ‌آمریکای لاتین رتبه‌بندی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از جمله شاخص‌های این نظام رتبه‌بندی می‌توان به شاخص آوازه جهانی پژوهشی، آوازه منطقه‌ای پژوهشی، شمار انتشارات، کتاب‌ها، همایش‌ها، تأثیر استنادی تعدیل‌شده، شمار همه استنادها، شمار انتشارات در میان ۱۰ درصد انتشارات باکیفیت، نسبت انتشارات در میان ۱۰ درصد انتشارات باکیفیت، شمار همکاری جهانی  نسب به کشور، شمار همکاری جهانی، شمار مقاله‌های پراستناد در میان یک درصد انتشارات باکیفیت، و نسبت مقاله‌های پراستناد در میان یک درصد انتشارات باکیفیت اشاره کرد.

رتبه دوم کشوری و ۴۳۴ جهانی دانشگاه آزاد اسلامی

در رتبه‌بندی ۲۰۲۲ نظام ارزیابی یواس‌نیوز، دانشگاه آزاد اسلامی در این رتبه‌بندی توانسته از دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشی بگیرد و رتبه دوم را کسب کند.

دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه‌بندی ۲۰۲۲ یواس‌نیوز توانسته از دانشگاه‌های مطرح مانند دانشگاه شانگهای چین (با رتبه ۸۲ آسیا) پیشی بگیرد و رتبه ۷۵ را در سطح آسیا کسب کند. 

درخشش دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه‌بندی موضوعی

دانشگاه آزاد اسلامی توانسته در رتبه‌بندی موضوعی در سطح جهان خوش بدرخشد؛ به‌طوری که توانسته در حوزه مهندسی مکانیک پس از دانشگاه‌های شیان جیائوتنگ چین و ملک عبدالعزیز عربستان قرار گیرد و رتبه سوم جهانی را در این حوزه کسب کند.

از دیگر موفقیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه‌بندی موضوعی ۲۰۲۲ یواس‌نیوز می‌توان به رتبه ۱۵ جهانی در حوزه مهندسی عمران و رتبه ۲۷ جهانی در حوزه مهندسی پلیمر اشاره کرد. 

دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های موضوعی علوم کشاورزی، زیست شناسی و بیوشیمی، بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، پزشکی بالینی، علوم کامپیوتر، مهندسی برق و الکترونیک، انرژی و سوخت، محیط زیست، علوم زمین، ریاضیات، مهندسی مکانیک، علوم نانو و نانو فناوری، فارماکولوژی، شیمی، فیزیک، علوم گیاهی و جانوری و علوم پلیمر توانسته کسب رتبه داشته باشد که جزئیات آن در تصویر زیر آمده است:

انتهای پیام/

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1140720 برچسب‌ها رتبه بندی دانشگاه‌ها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه بندی درصد انتشارات باکیفیت دانشگاه ها یواس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت

براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی آسیایی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای نسبت به سال ۲۰۲۳ در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی نظام رتبه بندی جهانی تایمز در خصوص رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی، دانشگاه تبریز با صعود کم سابقه ۲۸ پله ای در بین دانشگاه‌های آسیایی توانست جایگاه ۱۲۱ آسیا را کسب کند.

وی افزود: بر همین اساس، دانشگاه تبریز با صعود ۱۲ پله ای در بین دانشگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته، توانست جایگاه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را پس از دانشگاه تهران برای سال ۲۰۲۴ کسب نماید.

شیری گفت: همچنین در مقیاس "درهمکرد"، دانشگاه تبریز پس از دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، تهران و صنعتی شیراز در جایگاه ششم کشوری قرار گرفت.

*اعتبار بالای نظام رتبه بندی بین المللی تایمز

شیری با اشاره به اعتبار بالای نظام رتبه بندی تایمز اظهار داشت: نظام رتبه بندی بین المللی تایمز از جمله نظام های رتبه بندی معتبر است که با استفاده از شاخص های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت، و فعالیت ها و همکاری های بین المللی اقدام به رتبه بندی دانشگاه ها می نماید.

دانشگاه تبریز در سال ۲۰۲۴ صعود ۲۰۰ رتبه ای در بین دانشگاه های جهان در نظام رتبه‌بندی بین المللی شانگهای، و نیز صعود ۱۰۰ رتبه ای نظام رتبه‌بندی تایمز (در بین کل دانشگاه های جهان) را نیز تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش؛ در لیست ارائه شده  در رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴ ۷۵ دانشگاه  از جمهوری اسلامی ایران حضور داشته اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود