Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مرادی، مدیر کل توانمندسازی آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: نظام نامه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در بهمن ۹۹ توسط ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده و همین امر بر وظایف دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه مهارت افزایی افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشکده‌های جدید تحت عنوان دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی برای مهارت آموزی در خرداد ۱۴۰۰ میان واحدها با عنوان آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای ایجاد شد و قرار بود تا در دانشکده مهارت و کارآفرینی شعار هر دانشجو یک تخصص به‌طور کامل جامع عمل پوشانده شود.

وی افزود: ۱۲۰ آموزشکده فنی و حرفه‌ای بعد از این آیین نامه به دانشکده مهارت و کارآفرینی تبدیل شده و به واحد مبدا منتقل شده است.

مدیر کل توانمندسازی آموزش های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مهارت آموزی در دانشکده فنی و حرفه‌ای و نظام‌ نامه و تاسیس دانشکده فنی و حرفه‌ای به سمت واحدها و سازمان‌های متولی حرکت کرده و تفاهم نامه‌های مشترک در بین این سازمان‌ها منعقد شده است. در این زمینه سازمان سما به عقد تفاهم نامه همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان متولی بحث مهارت و کارآفرینی در سطح کشور پرداخته است.

مرادی ادامه داد: سازمان فنی و حرفه‌ای تشکیل شده و  ۴ اقدام اجرایی در قالب آموزش معلمان فنی و حرفه‌ای توسط اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و بالعکس، استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مربی در آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور و ساماندهی رتبه بندی مهارتی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی درباره رتبه بندی اساتید گفت: هم اکنون تعداد قابل توجهی از اساتید در هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته که بیشتر بر اساس شاخص‌های دانشی رتبه بندی شده و در رتبه‌های استادیار، مربی، استادتمام و ... را به خود اختصاص داده است. با توجه به اینکه پرچم مهارت آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی برافراشته شده باید بتوان اعضای هیات علمی را بر اساس استانداردهای بین‌المللی مهارت توسط سازمان فنی و حرفه‌ای و اساتید حق التدریس در دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی کرد.

مدیر کل توانمندسازی آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: نظام فنی و حرفه‌ای و مهارتی در کنار مدارج مرسوم هیات علمی مهارتی می‌تواند در درجه‌های مهارتی همچون مربی، استادکار، استادکار خبره و عالی ارتباط برقرار کند.

هیات ممیزی کارورزی توسط دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده است

به گفته وی آیین نامه اجرایی هیات ممیزی کارورزی توسط دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده که وظیفه اصلی این هیات ممیزی و آیین نامه آن ارتقای اعضای هیات علمی با استفاده از شاخص‌های بین المللی مهارتی توسط سازمان فنی و حرفه ای است. در این زمینه اعضای هیات علمی مرکز تربیت مربی واحد یادگار امام (ره) مجوز اخذ کرده‌اند.

مدیر کل توانمندسازی آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این هیات ممیزی در هیچ دانشگاهی حتی در وزارت علوم و تحقیقات هم وجود نداشته و تمامی آیین نامه هیات ممیزی دانشی و مهارتی است و دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه پیش رو عمل کرده و به تدوین شاخص‌های دانشی به سمت شاخص‌های مهارتی و پرورش افراد ماهر و توانمند حرکت ‌می‌کند تا بتواند در بین دیگر دانشگاه‌های کشور به عنوان الگو عمل کند.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1151187 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما مهارت آموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما مهارت آموزی مهارت و کارآفرینی فنی و حرفه ای مهارت آموزی هیات ممیزی آیین نامه رتبه بندی هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۱۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت: پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است.

محمدرضا معظمی گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، که به احترام نام و مجاهدت‌های این معلّم بزرگ حوزه و دانشگاه، «روز گرامی‌داشت مقام معلم» نام گرفته است، فرصتی برای تجلیل از شان والای معلم و استادانی است که عاشقانه و صادقانه در عرصه تعلیم، تربیت و پژوهش همت می گمارند.

وی خاطرنشان کرد: بی‌شک پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است؛ و با عنایت به نقش محوری و اساسی معلم در تربیت نسل جوان و اعتلای دانش و فرهنگ در جامعه، باید در نظر داشت که تکریم معلمان و اساتید، تکریم جامعه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد اضافه کرد: تولید پایدار علم و دانش و آموزش و تربیت نیروی متخصص، لازمه‌ پیشرفت و آبادانی کشورها بوده این مسئولیت سنگین بر دوش معلمان جامعه نهاده شده است. دانشگاه به عنوان اولین حلقه از زنجیره‌ تولید دانش و اساتید به عنوان مجاهدان خط مقدم این زنجیره، سزاوار تکریم و قدردانی هستند.

معظمی گودرزی بیان کرد: معلم آینه دانایی، ترجمان معرفت و نماد تعهد در تاریخ بشریت است. اوست که چگونه اندیشیدن، چگونه انتخاب کردن و چگونه زیستن را می‌آموزد.

وی ادامه داد: معلم بودن، تنها در انحصار معلومات نیست، بلکه افزون بر معلومات و تخصص، باید با هنر آزاد اندیشی عجین شده باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تصریح کرد: نقش محوری معلّمین و استادان در آگاهی بخشی به جامعه و تعلیم و تربیت نسل جوان، بر کسی پوشیده نیست و مسئولیت سنگین تولید علم و دانش، اندیشه ورزی و تربیت نیروی متخصص برای پیشرفت و آبادانی کشور عزیزمان  بر دوش آنان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود