Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مرادی، مدیر کل توانمندسازی آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: نظام نامه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی در بهمن ۹۹ توسط ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده و همین امر بر وظایف دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه مهارت افزایی افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشکده‌های جدید تحت عنوان دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی براساس نظام نامه آموزش های فنی و حرفه ای در خرداد ۱۴۰۰ به واحدهای دانشگاهی اضافه شدند که شعار هر دانشجو یک مهارت به‌طور کامل جامع عمل پوشانده شود.

وی افزود: ۱۲۰ آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما سابق از خرداد ماه ۱۴۰۰ به دانشکده مهارت و کارآفرینی تبدیل شدند.

مدیرکل توانمندسازی، آموزش های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در خصوص توسعه مهارت دانشجویان تفاهم نامه‌ای مابین معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای منعقد شده است.

مرادی درباره ارتقا اعضای هیات علمی گفت: هم اکنون اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس شاخص‌های دانشی ارتقا یافته و رتبه‌های مربی، استادیار، دانشیار و استادتمام و ... را به خود اختصاص داده اند. با توجه به اینکه پرچم مهارت آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی برافراشته شده باید جذب، ترفیع و ارتقا اعضای هیات علمی مهارتی در دانشگاه با تاکید بر ملاک های مهارتی انجام شود.

مدیرکل توانمندسازی، آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در نظام آموزش فنی و حرفه‌ای و مهارتی در کنار مدارج مرسوم یعنی مربی، استادیار، دانشیار و استادتمام، هیات علمی مهارتی می‌تواند در درجه‌های مهارتی همچون مربی، استادکار، استادکار خبره و عالی که نشان دهنده درجه مهارت یک عضو هیات علمی در حرفه خاص است، ارتقا یابد.

 در این راستا تشکیل هیات ممیزی مهارتی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.

به گفته وی هیات ممیزی مهارتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده که وظیفه اصلی آن ارتقای اعضای هیات علمی با استفاده از شاخص‌های مهارتی است.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1151187 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما مهارت آموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما مهارت آموزی دانشگاه آزاد اسلامی اعضای هیات علمی فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد

دانشگاه فردوسی مشهد، این رتبه‌بندی‌ها در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ میلادی و براساس رتبه و تعداد تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه Web of Science در زمینه فناوریهای سبز به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، فناوریهای سبز به فناوریهایی اطلاق می‌شود که تهدیدهای سلامت انسانی و محیطی را به حداقل رسانده و به کاهش اثرات زیست‌محیطی حاصل از فعالیت مجموعه‌های فناورانه کمک کند.

موسسه آنکتاد (UNCTAD) وابسته به سازمان ملل متحد، فناوری‌های سبز را به فناوری‌های پنل خورشیدی، برق خورشیدی متمرکز، زیست توده و سوخت زیستی، انرژی باد و هیدروژن سبز و وسایل نقلیه الکتریکی تقسیم‌بندی کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز با اعلام این رتبه‌بندی، بر اهمیت بررسی و تحلیل جایگاه فناوری‌های سبز کشورهای پیشرو جهانی و اسلامی و نقش مؤثر آن در سیاست‌گذاری و بهبود وضعیت فناوری‌های سبز و تأثیر آن بر جامعه تأکید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت